måndag 28 juni 2010

Musjakt

Idag har det varit en del effektivitet. Jag har ju varit mer död än levande denna helgen. Sov bort hela midsommaraftons fm. Ja, jättetråkigt att slösa bort den dagen med att ligga i sängen, men det är ärren efter slitet på vardagarna och ff a denna veckan när det varit extra tufft.

Men midsommaraftons em och kväll blev jättemysig med god mat och dryck & trevligt sällskap hemma hos min svärmor med familj.

Åter till idag.
Jag kom upp i tid och kl 9.30 var kompisen Linda här och vi tog en 6-km tur i skogen. Underbart!!! Dessutom har vi ju inte setts på ett par månader.
Väl hemma gick det undan. Lunch, betalade räkningar, in till Torp och handlade mat och presenter till Magnus som fyller på tisdag.
Kvällen gick åt till att söka jobb. USCH vilket sjå det är med detta jobbsökande! En evig stress kan jag känna.

Selma däremot har fått varit med husse på musjakt. Ja hon får ju börja jobba även hon, Magnus hittade ett gäng näbbmöss iskogen bakom huset så hon fick vara så god och följa med och lära sig att dem ska hon ta + andra ev möss framöver i hennes liv.
Det första var hon med och undrade vad han sysslade med, vad skulle hon göra??? Men sen efter ett tag såg hon att de rörde sig och man kunde ju titta på dem lite mer och kanske leka med dem, men någon direkt j a k t var väl synd att säga att det blev...hihihi