torsdag 7 oktober 2010

Glad att jag överlevt dagen.....

Gudars skymning, höll på att bli mer än galen inatt, blev väckt av M jourtelefon vid 00.30 inatt och sen höll den på och larmade flera gånger i timmen, naturligtvis hann jag att slumra till precis innan den larmade.....MEN till sist blev jag såååå arg och ångestladdad av att inte få sova att det var kört. Kl 02.30 gick jag ner, tänkte göra middag och ta med till jobbet, men fastnade i soffan med Selma och tur var väl det för  vid 04 tiden somnade jag till, skulle bara gå upp04.30..................MEN jag stod ej upp förrän 05 och hoppade frukost och alla andra måstesaker.......FY f....

Dagen har varit sååå seg, som tur är fick jag sova hos brorsan inatt, så där är jag nu.
Har varit en sväng på Nordstan och umgåtts med min vän som jag skrev om här för ett tag sedan, hade egntligen INGEN ork,men jag kände att hon behövde det. Men vid 18-tiden var orken helt slut för mig, åkte till kära Hagaparkeringen och körde runt dess kvarter i s äkert en halvtimme innan jag fick någon parkering.
Blev nästan grinfärdig och tänkte, Nä jag sover i bilen på en parkering, ORKAR inte!!!!! Men till slut var det en som åkte och jag smet in. FY för att bo i Göteborgs innerstad. NEVER.....

Efter jobbet när jag var som mest slut fick jag ett tråkigt samtal ang en av mina söner som har det tufft i skolan redan och som inte verkar ha det bättre utan snarare tvärtom, nu har hans bästis svikit honom och detta yttrar sig i aggressioner och sårbarhet. Jag orkar inte med sånt här. Naturligtvis är det ju inte bara det att hans bästis har övergivit honom, det är ju andra ungar i klassen som är rent elaka mot honom. Kallar han för utlänning etc. Han tycker det är skitjobbigt att vara lite annorlunda i huden än alla andra, inte kontsigt att han då blir arg och ledsen när han får höra det av hans värstaa fiende.
Ja det blev så mycket med allt att tårarna bara började rinna.....

Nu har goa söta underbara V somnat och jag ska umgås med min svägerska. Brorsan är på  afterwork, han sa till mig i telefonen att "Nä det är inget ikväll, VI är hemma"  Ringde även och kollade m svägerskan om hon orkade,då hon är gravid och inte mår så bra, Men det var inge problem för henne heller, "men L är inte hemma bara så du vet" Hán skulle ut efter jobbet ...."  jag bara log och sa det är HAN i ett nötskal.
Han ringde upp mig senare och sa det att han kom på att han visst inte skulle vara hemma ikväll, jag bara"Nä det vet jag, har jag vetat länge" och skrattade, men förklarade sedan.
Skönt med fler som har minnet utanför huvudet.
Ska bli sååå skönt att lägga sig sen
Ha det gott !!!!