lördag 31 juli 2010

Så skönt med helg!

En mysdag med Edwin blev det idag, det är inte ofta!! Tyvärr..!!!!
Vi stod upp och åt frukost och åkte sedan till Överby. Faktiskt så hittade vi saker både han och jag. Säger bara en sak:

Här hittar man alltid något!!


Japp vi strosade runt lite och tittade på allt fint. Går inte att jämför Överby med Torp, visserligen är båda ställen lika tröttsamma med att allt är så utspritt, går väl an om vädret är ok.

När vi kom hem så lassade jag ur Edwin och drog till Nettis sedan. Skönt att bara sitta ner och snacka lite. Vi ses ju inte så ofta, fast faktiskt oftare nu än när vi bodde 200 m från varann...

Hem och slappade , kollade auktioner med Kerstin, vi har alltid kul på våra möten, det finns ingen som kan föreställa sig allt vi diskuterar, synd att vi inte har bandat alla våra samtal under våra 18 år, eller vad det är...

Nu är det lördag kväll och taccos har blivit kvällens goda intag.
Är det någon som har något bra tips på middagsmat man kan förbereda och ta med till nästa helgs festligheter i High Chaparall?? Usch att man ska behöva vara så beroende av mat, samtidigt är det ju skönt att ha färdigt och bara kunna värma.

Nu är det riktigt mysigt med en trött katt i soffan som slickar sig ren efter att varit ute i regnet och lite grått ute.