söndag 4 juli 2010

SCRAPMARTON!!!!!!!!!
Jiiipppiii äntligen min underbara efterlängtade lördag med stort L!
Stod upp vid 7-tiden. Gosade som vanligt med lilla Selma och sen fixade till mig och åt en enkel snabb frukost. Sedan ut och packade inför den långa dagen i Stenshult på Orust. Jag och Linda skulle ses på Torp för att gemensamt köra till Stenshult. Vi trodde vi skulle vara först, men jisses,inte då. Många var där och fler kom det. Sammanlagt blev vi 64 pers!!

Kom på plats och inspekterade noggrant dagens program och sedan hade vi fått en liten påse med material i. Många hade saker som såldes på loppis, OJ vilka fynd jag gjorde. Efter en timme var mina kontanter slut....hade dock inte jättemycket, men ändå. Typiskt mig...

Frukost serverades kl 10 ca och det var gott, kändes i huvudet att det behövdes.
Sedan tog det sin lilla stund innan jag kom till ro och kunde komma på vad jag skulle göra. Många var med i tävlingar under dagen, men nej, inte jag. Blir helt passiv när det gäller den typ av saker. Det tog tid ändå. Men sååå kul, bara att gå runt och kika på alla andras saker och få inspiration.
Detta var ju min allra första maratonscrapping också så därför var det extra spännande.

Dagen gick,det var godis, frukt, lunch-jättegott- kallskuret med frukter och grönsaker, bröd och ost...mums mums...
Vi satt ute i skuggan och åt lunchen, detta var sommarens varmaste dag hade SMHI sagt, och det kändes. FYYY vad varmt, hemskt! Mysigt hade vi ute i gräset, träffade flera bekanta och vänner.

Dagen bokstavligt talat f l ö t på. Det flöt både här och där i denna värme men jag ångrar inte en sekund att jag var med. På kvällen blev det kebab och pizza.

Jag åkte hem vid 21-tiden, det var slut kl 22. UNDERBART med alla fina alster folk gör och alla trevliga männsikor!

Serbiskt besök


Oj vilken händelserik och underbar helg!!!
Med början idag söndag, så fick kom brorsan med familj på 11-kaffe. Med sig hade brorsan även sin biologiska mamma som är hos honom på besök en dryg vecka. Åh så spännande, svårt med språket men Lars var tolk så gott det gick och det gick bra. Han har lärt sig serbiska så han kan göra sig förstådd. Synd att inte hans mamma kan engelska.

Roligt var ju oxå att träffa goá Vincent som bara växer och växer och ja, faktiskt drygt 1½ år nu.

På em var Kerstin här vi fikade och myste. Var ju tvungen att göra henne sugen på att följa med på nästa scrapmaraton, hade tänkt att scrappa lite men tiden går ju såååååå fort när vi ses att vi hann inte scrappa, men vad gör det?? Vi fick ju smaalaat på som vanligt.

Underbart med friskare vindar idag och jaa, för mig kan jag bara tycka det är skönt med en regnig och mulen dag in emellan. Man måste ju få andas lite oxå.