måndag 12 juli 2010

Lördag 10 juli-10

Soligt och varmt.

Hade svårt att komma till skott med något vettigt. Magnus var ute och grävde för att få ner brunnen för avloppet hela dagen. FYY vad jobbigt och hålla på med det i denna värmen.

Jag ringde och frågade K om vi kunde åka till Sannesjön och fika och ungarna kunde bada, javisst det kunde gå för sig. Tanken var ju att Edwin och Jonathan skulle följa med ,men Edwin åkte ut med Tobbe och hans fam med båten. Istället följde Emma med.
Åh så kul vi hade. Jag och K har ju alltid kul och klumpiga är vi. Priset togs nog när jag diskret skulle byta om efter badet, till torra kläder. Oj vad vi stred med detta och det var VI!! Normala människor bytar ju om smidigt, men det var inte så smidigt den här gången. Jag har ju inget flyt i detta eftersom det händer väldigt sällan för min del att jag badar. Ja herregud som det blev....hela stranden fick ju något att glana på, men till slut gick det, K drog i ena delen av handduken och jag i den andra. Diskret blev nog allmän show. Priset av allt var när K senare kläcker ur sig att "där finns ju omklädningsrum"!!! "Tack K för att du talar om det nu" , sa jag och tänkte ännu mer på hur roligt runt om oss på stranden måste haft...ler av bara tanken som vi skrattade under detta stackars ombyte.

Ungarna badade och då klädde smidigt om efteråt då vi fikade med jordbubbar och risifrutti.

På kvällen grillade vi och åt ute, härligt! Såg på film "Shutter Island" men den orkade jag inte med. Gick upp i lugn och ro istället och pillade med datorn och låg och läste.

GRR***

USCH för denna natten...Dessutom en människa som gör så att det blir hur varmt som helst när det faktiskt kunde varit ganska bra luft i sovrummet.

Ja, nu sitter jag då här iallafall...underbart ute, frisk luft känner jag. Det känns ju som man varit instängd i en tunna utan luft i ett par dagar nu. Igår var olidligt.

Det var först efter kl 16 som det blev något av igår. Jag var iofs ute i boden hela em innan det och gjorde grattiskort till två killar. Men det kändes även då att hjärnverksamheten låg i dvala även den. Men iaf igår vid 16-tiden tog vi bilen och bara åkte, inte ofta kan jag påpeka som det händer när Magnus är med och ännu mindre ofta när det är hans idé. Något pos fanns det väl i denna dagen trots vädret.

Hehe..det slog som sagt slint både här och där, fast på ett pos sätt för vissa.

Turen bar då av till Strömstad, bättre och friskare där. Men då var man ju vid havet oxå. OJ, kändes egentligen som man var i Norge. Hamnen var invarderad av norska båtar. Fy för att ligga så med folk precis överallt och inget insynsskydd. Ja man behöver verkligen komma ut på sån´t här för att verkligen njuta av det man har. Men vi gick då en sväng och kikade. De andra köpte glass, men jag tänkte faktiskt före handling för en gång skull. Kändes jättebra efteråt. När vi kom hem blev det en promenad på 8 km, det var segt kan jag tillägga men skönt efteråt. Keso och tonfisk till kvällsmat för att sedan gå ut i boden och fortsätta scrappa, men jag var ju tvungen att ta med telefonen och slå en pling till K. Vi hade det ju såååå kul igår när vi var på stranden med Jonathan & Emma.