onsdag 29 september 2010

Månen kan dra åt H.....

USCH hatar verkligen månen!! Vaknade vid 01.35 och har legat vaken, möjligtvis slumrat in emellan men inte mer än max 5 min i stöten. Hade huvudvärk när jag la mig och NU är det huvudvärk x 10000.BLÄÄÄ

Förutom detta så är jag så himla GLAD, kan ni tänka er, igår ringde de från mitt gamla jobb i Kungälv och erbjöd mig en tillsvidare tjänst där iaf!! Sekreteraren där säger upp sig och jag står på tur!!! Hmm...gissa om jag blev chockad. Fick samtalet igår vid 13-tiden och jag var tvungen att bestämma mig NU(eller ja DÅ).
Jag fick ju ta snacket med min chef som inte var på plats och istället gå till chefsass och tala om som det var, det beror ju inte på att jag inte trivs på Östra Sj men tänk , det blir bara + +  + om jag jobbar i Kungälv istället, pengar, tid och ENERGI, slippa alla köerna på E20 och E6:an. De jag pratade med hittills igår förstår mig, samtidigt får jag jättedåligt samvete för jag sätter dem i klistret, men någonstans måste jag tänka på mig själv och min familj givetvis.

Det var det pos den dagen, det neg är att jag är djupt oroad över en vän som har det så trassligt att jag inte vet från dag till dag om hon överlever, fyyyy alltså som världen kan vara. Jag kunde inte glädja mig fullt ut igår, för jag fick sån ågren över hennes situation. Nästan "dåligt samvete" att allt känns så bra för mig, knäppt va, jag vet, Men  sån är jag ibland.

Nu längtar jag till HELGEN!!!! Kära J, du läser väl och tar till dig!!!!!

Ha det riktigt gott och ha en fin dag ni alla!!

kram kram