torsdag 5 augusti 2010

Städ- och förberedelsedag.

Sov uruselt inatt, kul att vakna kl 03, och inte somna förrän vid 5.45 igen, Kl 9.15 stod vi upp iaf!
Det blev sen onyttig frukost, rostbröd med ost och marmelad...ussch känns nästan som man gjort något olagligt, ungarna behöver ju bättre föda än så till en frukost. Men det är inte ofta vi äter sån´t.

Ut i vagnen och dammsög, dammade och tvättade golven. Sedan kom kusin Lucas och var här hela dagen, pojkarna hade jättekul större delen av dagen.

Jag har sparat all packning tills imorgon, klarar inte av att halvpacka saker och ting, utan allt eller inget....även om jag vet att kaoset infinner sig nästan varje gång.
Det blev då middagsdags, deklarering till a-kassan, sååå roligt...... och sist men inte minst Blå Boden. Gjorde nästan klart en LO. Ska bara montera ihop alltihopa.

Åh, blir galen på att aldrig få gå och lägga mig och varva ner i lUGN och RO, nä då, vi har det så romantiskt och delar sovrum med vår 9-årige son. ÅHHH, alltid är det ngt som inte är bra, jag vill kunna gå och lägga mig och läsa i fred,eller skriva på datorn, UTAN ngn som tjatar om när man är klar, eller varför måste du läsa bla bla bla..........

Ja, nu blir det då inget skrivande förrän på söndag  i så fall, för vi ska ju som sagt ut med vagnen till Hihg Chaparall, nja roligare ställen finns det helt säkert....
Just nu vill jag helst bara låta de andra åka dit och jag kan rå mig själv här hemma....
usch vad elak jag var nu, men jaa, ni får ha överseeende.

Kram på er alla

Ps, Jag kan inte alltid vara glad och pos här på bloggen. DS